Over Mij

Mijn naam is Jannie de Jonge en ik ben woonachtig in Hoogeveen (Dr). Vanuit mijn basis in de uiterlijke verzorging, ontdekte ik al snel de verbinding tussen lichaam, mind en spirit. Een groot deel van leven heb ik mij verdiept in methodes om beter in mijn vel te zitten en balans te vinden in mijn leven en meer bewustzijn.

Ik kwam in aanraking met de Sacred Geometrie en vervolgens met Access Consciousness®.

Door de tools en technieken van de Sacred Geometrie en van Access Consciousness® kan ik weer ontspannen en in verbinding zijn met mijn lichaam, de natuur en de aarde. In 2017 kwam ik in aanraking met Access Consciousness® en zag gelijk meer mogelijkheden voor mij, mijn lichaam, mijn business en mijn leven door te kiezen wat werkt voor mij en waar ik blij van word. Het is daarnaast heerlijk om dit door te geven aan anderen en in mijn omgeving ook het rimpel effect van bewustzijnsgroei zien. 

Hoe anders zou de wereld zijn als we kunnen vertrouwen op ons weten en erkennen hoe uniek en krachtig we zijn? Wat als we alles kunnen veranderen vanuit gemak en vriendelijkheid voor wie we “zijn” en de deur te openen naar een leven vanuit keuzes en mogelijkheden?