Access Facelift®

Holistic Beauty: de schoonheid van jouw wezen

Wie of wat zie jij als je in de spiegel kijkt? En spreek je diegene liefdevol toe?

Tijdens de Access Energetische Facelift® worden je gezicht, hals en decolleté aangeraakt met weldadige, zachte en kalmerende energieën. Je gezicht en lichaam krijgen hierdoor de ruimte om zichzelf te helen, herstellen, verlevendigen en verjongen. (Tegelijk wordt er een energetische ruimte gecreëerd voor het lichaam om zichzelf te regenereren.) De oordelen die je weerspiegelt (in de spiegel projecteert) op je gezicht en lichaam kunnen dan met gemak veranderen. Wat jou niet meer dient kan worden losgelaten en je lichaamscellen ontspannen zich van binnenuit. Je straalt weer, van binnen en van buiten, en dat is te zien!

De Access Facelift® verdiept en versnelt de natuurlijke herstellende vermogens van het lichaam. 

Elke keer als je in de spiegel kijkt en veroordeelt wat je ziet, onthouden jouw cellen dat oordeel en zetten het vast in jouw gezicht en lichaam. Elke Access Facelift® sessie geeft het lichaam de gelegenheid om veel van de beperkende energieën en oordelen die zijn ingebed in het gezicht, hoofd, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren door de oordelen in het cel geheugen effectief te wissen. 

Mensen hebben aangegeven dat de Access Energetische Facelift® dit heeft verbeterd: 

  • De uitstraling  van het gezicht 
  • Elasticiteit van de huid
  • Helderheid van de ogen
  • Glans van het haar
  • Liften van borsten en billen 
  • Meer energie
  • Meer ontspanning 

De voordelen gaan echter verder dan alleen maar de huid. Als energetisch proces werkt de Access Facelift ook in op de onderliggende oorzaken van oordeel en veroudering, waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt, je anders voelt en je meer gemak, vreugde en glorie in je lichaam en leven creëert. 

Wellbeïng 

Een complete beleving met 100% natuurlijke huidverzorging in combinatie met Access Energetische Facelift® om jou te laten stralen van binnen en van buiten. Voor het kalmeren van je geest, het herstellen, voeden, verzorgen en verjongen van je huid en het ontspannen van je hele lichaam tot in al je cellen.

Duur & tijd 
1 uur

 

Investering in jou
€ 77,-  

 

Korte sessie Access Bars/Facelift®

30 min voor € 44,-

1 uur van € 77,- 

1,5 uur € 90,- 

Aanmelden sessie

 

Arrangement ook mogelijk

Ontvang 3 x een sessie Bars/Body of Facelift voor € 225,-

Aanmelden arrangement