Sacred Activations

Wat als je kan leven vanuit wie je werkelijk bent en kan genieten van alle mogelijkheden die het leven je geeft.

 

Het moment dat ik een aantal jaren geleden in aanraking kwam met de Sacred Geometrie ging er een wereld van herkenning voor mij open. 

Ik ontdekte mijn 'blauwdruk' het was als thuiskomen bij mijzelf.

 

We zien de Sacred Geometrie vaak als vormen en patronen die terugkeren in alle levensvormen in de natuur. Als we naar onszelf kijken gaat het ook om het herkennen van je patronen in je leven. 

Stel je eens voor dat je niet hoeft te functioneren vanuit stress, piekeren, tekorten, beperkingen of (fysiek)ongemak. 

 

Sacred Activations zijn een mega krachtige clearing techniek die als een energetische stofzuiger je in no-time kunnen bevrijden van onbewuste gedachten, overtuigingen, patronen en gewoontes. 

 

Waar loop jij steeds tegen aan en zou je graag voorgoed veranderd zien? Is het nu de tijd om meer innerlijke rust, zelfvertrouwen, eigenwaarde, plezier, overvloed en vitaliteit uit te nodigen in jouw leven?

 

De energie van de Sacred Activations werkt door op verschillende niveaus:

  • de tijdlijn (verleden, heden, toekomst)
  • Genetica (voorouders en DNA)
  • het Collectief bewustzijn en het onderbewustzijn. 

Je ontvangt als het ware een upgrade en herprogrammering van die diep doorwerkt op celniveau wat meehelpt aan het verhogen van de frequentie van de planeet en het collectief bewustzijn van de mensheid

Is het voor jou ook tijd om thuis te komen bij jijzelf, je originele blauwdruk, je te verbinden met de nieuwe energie van onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid?

Sacred Sessie

Hoe zou je je leven graag willen zien? 

Vaak denk je dat je geen keuzes hebt en loop je vast in bepaalde gebieden in je leven en zie je geen mogelijkheden. Welke blokkade zou jij graag voorgoed veranderd zien?

 

Ik maak gebruik van de Sacred Activations en verbale pragmatische en eenvoudige technieken van Access Consciousness® die snel, gemakkelijk en dynamisch werken om dingen in je leven te veranderen die je tot nu toe niet kon veranderen als jij het kiest.

 

Tijdens deze sessie gaan we voorbij de maskers, denkpatronen, gewoontes, angsten en onzekerheden. Ik stel je vragen en jij ontvangt helderheid waaruit jij functioneert op dit moment. Met de Sacred Activations kan je alle overtuigingen opschonen (clearen) en loslaten wat jou niet meer dient, zo kan er ruimte ontstaan om je hart weer te volgen en patronen te doorbreken.

 

Je overtuigingen worden tot op de bron geschift zodat jij weer kan ontspannen en in vertrouwen kan zijn over jezelf en je leven.

 

Je ontvangt opnames van je sessie en de Sacred Activations, de veranderingen zullen binnen een paar dagen al merkbaar zijn en doorwerken in de komende maanden.

 

Sacred Activations Sessie

Van € 90,-

Online via zoom, ontvang de opname van de sessie + een bonus activatie.

 

 

Sacred Activations Arrangement

Tijdsduur

3x sessie online via zoom

Investering in jou
€ 255,-

Opnames

Je ontvangt de opname van de sessie 

Bonus

3 gratis activaties

 

Webinar

€ 26,-
+ 3 bonus activaties

Aanmelden