Clearing sessie

 

Hoe zou je je leven graag willen zien? 

Vaak denk je dat je geen keuzes hebt en loop je vast in bepaalde gebieden in je leven en zie je geen mogelijkheden. Welke blokkade zou jij graag voorgoed veranderd zien?

 

Ik maak gebruik van de Sacred Activations en verbale pragmatische en eenvoudige technieken van Access Consciousness® die snel, gemakkelijk en dynamisch werken om dingen in je leven te veranderen die je tot nu toe niet kon veranderen als jij het kiest.

 

Tijdens deze sessie gaan we voorbij de maskers, denkpatronen, gewoontes, angsten en onzekerheden. Ik stel je vragen en jij ontvangt helderheid waaruit jij functioneert op dit moment. Met de Sacred Activations® kan je alle overtuigingen opschonen (clearen) en loslaten wat jou niet meer dient, zo kan er ruimte ontstaan om je hart weer te volgen en patronen te doorbreken.

 

Je overtuigingen worden tot op de bron geschift zodat jij weer kan ontspannen en in vertrouwen kan zijn over jezelf en je leven.

 

Je ontvangt opnames van je sessie en de Sacred Activations, de veranderingen zullen binnen een paar dagen al merkbaar zijn en doorwerken in de komende maanden.