Body Process Class®

Holistic Body: een vreugdevol en gezond lichaam

Ieder lichaam is anders in elk moment. Wat heeft jouw lichaam vandaag nodig? Waar vraagt jouw lichaam naar zodat het weer optimaal kan functioneren en het weer plezierig en ontspannen wordt om in je lichaam te zijn?

De Access Body® processen zijn erg talloos en erg divers. Ze nodigen je uit om je relatie met je lichaam te veranderen en te gaan luisteren naar de fluisteringen van jouw lichaam. Het lichaam heeft een eigen intelligentie en weet precies hoe het zichzelf moet helen, alleen zitten onze eigen opvattingen erover vaak ontzettend in de weg. Door aan jou lichaam te vragen wat het tijdens onze sessie graag wil ontvangen en welke energieën het meeste zullen creëren, kunnen deze opvattingen worden omzeild en kan jouw lichaam zich heerlijk overgeven aan de helende aanraking en voedende energieën.

De energie van de Body Processen richten zich onder meer op

  • het versterken van je immuunsysteem
  • het loslaten van trauma
  • doorbreken van (familie)patronen
  • vernieuwen op celniveau
  • harmoniseren van je lichaam balans
  • loskoppelen van controle en perfectie

Body Process

Hoe zou het zijn als je de energie van vriendelijkheid, zorgzaamheid, aanwezigheid en geen oordeel zou kunnen zijn met iedereen waarmee je in aanraking komt...inclusief die van jou?

Stel je voor dat de je iemands hele wereld kan veranderen met een zachte aanraking een glimlach een vriendelijk gebaar? Wanneer heb je jezelf voor het laatst toegelaten om zo iemand aan te raken? Is de kunst van bewuste aanraking verloren gegaan? Wat als zachte aanraking met totale aanwezigheid zo verzorgend kan zijn om verandering en heling uit te nodigen in je leven?

Wat als je lichaam net zo bewust is als jij, en jouw vriend kan zijn in deze reis? Als je lichaam meer bewust zou zijn als jij, zou je er dan naar willen luisteren? Wat als je zoektocht naar bewustzijn alleen mogelijk is als je je lichaam meeneemt in dit proces?

We maken gebruik van de meer dan 60 energetische hands-on lichaamsprocessen van Access Consciousness® in een bodyclass wordt  jouw lichaam uitgenodigd uit om zichzelf te helen vanuit energie, ruimte, bewustzijn & keuze, om vervolgens ook die ruimte te kunnen zijn voor anderen.

Leer en beleef de Access Body Class® in 1 dagdeel

Je ontvangt een certificaat, een bodyclass-manual en een korte uitleg op papier voor thuis of je praktijk. Je mag het proces daarna ook geven aan cliënten, vrienden of familie, of je geeft het gewoon lekker vaak aan jezelf.

Duur  
1 dagdeel of een avond

 

Investering in jou
€ 75,-
€ 37,50,- (bij herhaling en 16/17 jarigen).
Gratis     (kinderen t/m 15 jaar)

 

De prijzen die worden gerekend zijn vastgesteld door Access Consciousness®.